Date Completed
2010
Size
4,700 SF

frk architects + engineers office

West Des Moines, Iowa

frk’s objective in relocating its office space was to create a new work environment that developed an open, interactive and creative space reflective of their work. With the firm also working through a rebranding process, the challenge was to unify a new look and a new space while upholding the firm’s main objective. 

The design studio space captures the main design intent as a large open area which takes full advantage of natural light. Individual workstations designed with transparent materials and minimal division foster informal interaction amongst and across project teams. Multiple conference and collaboration spaces are interspersed throughout, offering the staff with space for small or large group gatherings. Floor to ceiling glass in these areas as an alternate to full height walls provided the client with the interactive and communicative workspace desired.